Az innovatív fejlesztés, a Dr. WOLFF géppark kibővítése a Blackroll-SMR technológiával az izompólya lazítását lényegesen hatékonyabbá teszi. A Blackroll® különböző modelljeit egyénre szabottan állíthatja be a megfelelő edzési magasságba.

SMR Hengerek

A sporttudomány legújabb kutatási eredményei alapján kifejlesztett SMR hengerekkel végzett speciális gyakorlatok – az edzés előkészítő szakaszában – egyre nagyobb jelentőséggel bírnak. Ezek a gyakorlatok a szabadidősportban és a terápiában is széles körben elterjedtek. A hengerekkel végzett edzés pozitív hatása sokoldalúan bizonyított. Élettani szempontból nélkülözhetetlen az izomrostok és a kollagénrostok összehúzódási képességének funkcionális optimalizálása és a fokozottabb véráramlás biztosítása érdekében.

Ennek következtében láthatóan megnő az edzést végzők flexibilitása. A fasciahengerek használata pozitív változást eredményez a gerinc- és ízületi fájdalmak esetében, így nem hiányozhatnak egyetlen komplex edzés- és terápiás koncepcióból sem.

Az edzéseszközök

A 4 innovatív eszköz egyedi edzésprogramot kínál minden fontos izomcsoportra, a gerinc egyes szakaszaira (nyaki, mellkasi, ágyéki), az alsó és a felső végtagok izomcsoportjaira, valamint a hátsó kinetikus izomláncra.

VARIO 412
LAT & ARM
LEG
BACK & NECK