A Dr. Wolff-féle Get Flexible géppark az érintett struktúrák nyújtásával és mozgatásával kompenzálja az izomzat egyoldalú igénybevételét, amelyet a hétköznapi életformához adaptálódott testtartás okoz.

Mobilizációs gépparkunk olyan eszközrendszert kínál pácienseinknek, amely hatékonyan hozzájárul a rugalmasság és a hajlékonyság fejlesztéséhez.

Ezáltal megteremtve annak a lehetőségét, hogy ízületi mobilitásukat és izmaik flexibilitását célirányosan növeljék, sőt a legmagasabb szintre emeljék.

A Dr. Wolff-féle Get Flexible géppark előnyei

Szenzorrendszer segítségével kontrollált mozdulatok ✓

A legmodernebb szenzortechnológia és egy visszacsatoló kijelző segítségével a páciens bármikor tájékozódhat a mozdulatok helyességéről és az edzés által már elért fejlődés szintjéről.

Szemléltetés a mozgás ellenőrzéséhez ✓

A GET FLEXIBLE géppark közepén levő oszlopon szemléltető ábrák találhatóak, amelyek lehetővé teszik a páciens számára, hogy ellenőrizze, helyesen hajtotta-e végre a feladatokat.

Kényelmes testhelyzetek a gyakorlatok során ✓

Az innovatív konstrukciónak köszönhetően a gyakorlatok végzése közbeni testhelyzeteket könnyű kivitelezni. Ez sokak számára vonzóvá teszi az új edzésmódszert.

Minden korosztály számára alkalmas ✓

A kiinduló helyzet felvételét olyan eszközök könnyítik meg, amelyek használata életkortól függetlenül egyszerűen elsajátítható, a gyakorlatok végzése a legkevésbé sem balesetveszélyes.

Teljes mértékben térd- és gerinckímélő ✓

Az ergonómiailag újszerű alátámasztási felület kíméli a térdet és a gerincet a gyakorlatok végzése során.

Könnyen elsajátítható gyakorlatok ✓

A GET FLEXIBLE géppark minden gyakorlata könnyen megtanulható, továbbá az információs oszlop közepén található nagy ábrák is segítik a pácienseket abban, hogy bármikor kontrollálhassák saját mozdulataikat.

Nagy hatékonyság minimális területen ✓

Az innovatív konstrukciónak köszönhetően a gyakorlatok végzése közbeni testhelyzetek előképzettség nélkül is könnyen megtanulhatóak. Ennek köszönhetően nagy népszerűségnek örvend a mobilizációs géppark minden eszköze.

Vizuális útmutató ✓

A GET FLEXIBLE géppark közepén található oszlopon a gyakorlatnak megfelelő ábrák láthatóak. Ezzel lehetőséget adunk a pácienseknek, hogy bármikor tájékozódhassanak a gyakorlatok optimális sorrendjéről.

Az edzéseszközök