A motoros képességek analizálása az edzés kiindulópontjaként

A Dr. Wolff-féle BackCheck® egy sokoldalúan elterjedt multifunkcionális mérőrendszer, amely izomcsoportonként méri és értékeli ki az izometriás erőkifejtés mértékét.

A rendszer meghatározza a különböző statikus erőkifejtési módok által teljesített izomerőt. Feltárja a funkcionális hiányosságokat, a kétoldali aszimmetriát és a különböző izomcsoportok működésének hiányosságait.

A mért eredmények felhasználhatóak a mindennapi életben, a terápiás eljárásokban és a sport területén, továbbá referencia-értékként szolgálnak a több mint 15 éves működés tapasztalatai alapján. Az új BackCheck® 617 a hozzá tartozó BackCheck® Pro szoftverrel új szintre emeli az erő- és teljesítményanalízist.

A mérési adatok valós időben jelennek meg, mint egy erőgörbe. Emellett numerikus kijelző mutatja az aktuálisan kifejtett erő értékét. Így egy pillanat alatt ellenőrizhető az erőfejlődés, valamint a vizsgálati eljárás minősége.

Az új Pro szoftver

Lényegesen leegyszerűsödött a tesztelési eljárás és a kiértékelés

A BackCheck® 617 Live elektronikájával kombinálva – a virtuális tanításoknak és az élőben adott instrukcióknak köszönhetően – lényegesen leegyszerűsíti a tesztek megtanulását és végrehajtását. A különböző izomcsoportok eredményeit kézzelfogható és könnyen érthető pontszámok formájában jeleníti meg.

A Pro szoftver felhasználóbarát, modern forma és hatékony működés jellemzi.